Arkut | Uurnat | Hautakivet

Arkut

Arkun hinta on koko hautauspalvelun hinta ja se sisältää arkun, yhden kuljetuksen, vainajan vaatteet ja pukemisen.

Soita meille tai tule käymään Keskuskatu 54, Pieksämäki. Voit lähestyä myös sähköpostilla, me otamme sinuun yhteyttä. Käymme yhdessä läpi kaikki hoidettavat käytännön asiat. Valitsemme yhdessä hautaustavan, arkkumallin ja autamme siunaustilaisuuden järjestelyissä.

Halutessanne hoidamme myös pitopalvelun ja kukat muistotilaisuuteen.

Kaikki arkkumallit ovat saatavan  myös kahvallisena, lisähintaan 60€

 

 

Yksi suosituimmista ekoarkkumalleistamme on pellava-arkku. Erittäin kaunis pellava-arkku kunnioittaa ekologisia arvoja. Pellava on luonnonystävän valinta sekä on vaatimaton kasvi, joka viihtyy hyvin vähäravinteisessakin maaperässä. Toisin kuin puuvilla, pellava ei vaadi viljeltynä paljon vettä kasteluun. Pellava on kaukaa kuljetettua puuvillaa huomattavasti ekologisempi vaihtoehto. Suositut, ekologiset, pellava-arkut saatavilla myös valkoisena.

Uurnat

Uurnamalleistamme suomalaisena käsityönä valmistetut tervaleppä- ja mäntyuurna ovat saaneet Suomen hautaustoiminnan keskusliiton laatusertifikaatin. Myös muissa uurnamalleissa on huomioitu tuotteiden ekologisuus. Uurna sopii myös vesistöön upotettavaksi. Jokainen Taivaankappale on uniikki.

Hautakivet

Meidän kauttamme hoituvat sujuvasti myös kaikki hautakiviliikkeen palvelut. Yhteistyökumppaninamme toimii  Puijon kivi ja tarjoamiimme palveluihin kuuluvat mm.

Hautakivet

Laadukkaat hautamuistomerkit edullisesti, esimerkiksi kuvan mukainen kivi koko 50x70cm, hinta 1130€.

Valikoimistamme löytyy myös paljon muita vaihtoehtoja, autamme mielellämme hautakiven valinnassa. Pyydä tarjous!

Lisänimien kaiverrukset

Kauttamme saa lisänimen kaiverrukset ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Kaiverrukset ilman matkakustannuksia ja myös hautausmaalla kaiverrettuna.

Muistolaatat

Muistolaatat asiakkaan toiveiden mukaisesti toteutettuna ja kiveen kiinnitettynä.

Kaikki muut kivityöt

Kauttamme saatavissa myös kaikki muut kivityöt, kuten esimerkiksi hautakivien oikaisut, vanhojen kivien restauroinnit ja hionnat. Hautakiven restaurointi käsittää kiven puhdistuksen ja nimien uusintakultaukset tai värjäykset.

Ottakaa yhteyttä, niin palvelemme ja autamme mielellämme kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa.